Werkeb bij OOvB adviseurs en accountants

OOvB als werkgever

Bij OOvB adviseurs en accountants vinden we het belangrijk dat je als medewerker betekenis hebt voor onze klanten. Dat betekent dat we je helpen om je te blijven ontwikkelen. Op het gebied van specifieke kennis van je vak, maar ook in andere vaardigheden die je helpen bij de uitoefening van je vak. Afgezien van de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, hechten we veel waarde aan het teamgevoel. Tenslotte breng je veel tijd door met je collega’s. En wij zijn ervan overtuigd dat je samen meer bereikt dan alleen. Hoe goed je ook bent. Daarom geven we aandacht aan zaken die kunnen bijdragen om het teamgevoel te versterken.

Waarin wij ons onderscheiden?

Wij hechten veel waarde aan de relatie tussen klant en adviseur. Onze betrokkenheid is iets wat ons onderscheidt. Dat zien we dan ook graag terug bij al onze medewerkers. Een ander onderscheidend element? Onze expertise. Daarom vragen we een relevant opleidingsniveau en bieden wij continue opleiding aan om het vakinhoudelijk niveau op peil te houden.

Onze missie

Bij OOvB hebben we een sterke betrokkenheid met ondernemers. Als geen ander weten wij dat niet cijfers, maar menselijk talent het verschil maakt in een bedrijf. We doen er dan ook alles aan om het ondernemerstalent van onze klanten verder te ontwikkelen. Door ze te ontzorgen op het gebied van financiën, fiscaliteit en recht, maar ook door dienstbaar te zijn met kennis en middelen die bijdragen aan goed en onderscheidend ondernemerschap. Elke dag opnieuw. In voor- en tegenspoed.

Onze medewerkers aan het woord

Ontdek wat het werken bij OOvB adviseurs en accountants leuk maakt.

Elke dag heb ik het gevoel dat ik nog iets kan leren.
Ik ondersteun klanten door onder andere te adviseren over bedrijfsopvolging.
Mijn kennis te delen met klanten, dat vind ik mooi.
Een fijne werksfeer, mijn tweede thuis. Dat is OOvB.
Het is fijn dat je altijd een beroep kunt doen op je collega’s.
Ik heb echt het gevoel dat we het ‘samen’ doen.
Sharon Verwijst - OOvB
Het mooie van mijn vak is dat ik met mijn kennis een bijdrage kan leveren aan het ondernemerssucces van onze klanten.
Sharon Verwijst