Rob Siroen - OOvB adviseurs en accountants
Elk bedrijf is net zo goed als haar medewerkers
Rob Siroen
Register Belastingadviseur en vennoot

OOvB als werkgever

OOvB adviseurs en accountants is één van de grootste regiokantoren in Noordoost-Brabant en Zuidoost-Gelderland. Vanuit 5 regiokantoren staan wij, met een team van acht vennoten en in totaal ruim 120 professionals, onze klanten dagelijks bij op het vlak van accountancy, fiscaliteit, juridische zaken, bedrijfsadvies, bedrijfsfinancieringen, salarisadministratie en personeel & organisatie.

Waarin wij ons onderscheiden?

Wij hechten veel waarde aan de relatie tussen klant en adviseur. Onze betrokkenheid is iets wat ons onderscheidt. Dat zien we dan ook graag terug bij al onze medewerkers. Een ander onderscheidend element? Onze expertise. Daarom vragen we een relevant opleidingsniveau en bieden wij continue opleiding aan om het vakinhoudelijk niveau op peil te houden.

Onze missie

Bij OOvB hebben we een sterke betrokkenheid met ondernemers. Als geen ander weten wij dat niet cijfers, maar menselijk talent het verschil maakt in een bedrijf. We doen er dan ook alles aan om het ondernemerstalent van onze klanten verder te ontwikkelen. Door ze te ontzorgen op het gebied van financiën, fiscaliteit en recht, maar ook door dienstbaar te zijn met kennis en middelen die bijdragen aan goed en onderscheidend ondernemerschap. Elke dag opnieuw. In voor- en tegenspoed.

Open Sollicitatie

OOvB adviseurs en accountants is een groeiende onderneming. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar mensen met ambitie en drive die onze teams op de vestigingen in Cuijk, Wijchen, Wanroij, Heesch en Uden willen komen versterken.

OOvB Marco Vermeulen
Het mooie van mijn vak is dat ik met mijn kennis een bijdrage kan leveren aan het ondernemerssucces van onze klanten.
Marco Vermeulen - Werkzaam sinds 1999 bij vestiging Wijchen