Werkeb bij OOvB adviseurs en accountants - Masterclass

OOvB Academy en Masterclass

Een onderneming is net zo goed als de mensen die er werken. Daarom besteden we bij OOvB veel aandacht aan ontwikkeling en training van kennis en vaardigheid. Of je nu aan het begin staat van je carrière of een doorgewinterd financieel expert bent.

Naast de ontwikkeling van je soft skills vinden wij vaktechnische ontwikkeling ook heel belangrijk. Dit doen we middels de OOvB Masterclass.

OOvB Academy

Hard skills / Soft skills

In het reguliere beroepsonderwijs wordt veel aandacht besteed aan de hard skills die je nodig hebt in je werk. Harde beroepsgerichte competenties en vaardigheden, methodes en vakkennis. Veel minder aandacht is er voor de zachte kant; competenties op het gebied van communicatie, management skills, onderhandelen en conflicthantering, overtuigen,  beïnvloeden en samenwerken. Op zich is dat niet zo vreemd, aangezien het reguliere beroepsonderwijs ten doel heeft om beginnend beroepsbeoefenaren af te leveren. Voor een beginnend beroepsbeoefenaar is een rugzakje met hard skills voldoende. Soft skills worden pas echt belangrijk wanneer je verder wilt komen. Want wanneer jij jezelf ontwikkelt, kan ook je loopbaan zich ontwikkelen.

Via de OOvB Academy krijgen onze medewerkers de kans om deze soft skills verder te ontwikkelen. Dat doen we in samenwerking met een gerenommeerd trainingsbureau uit de regio.

 

 

OOvB Masterclass

De OOvB Masterclass is een driejarig opleidingstraject voor talentvolle medewerkers, die zich willen en kunnen door ontwikkelen tot een volwaardig relatiebeheerder/adviseur. Door het volgen van de OOvB Masterclass kunnen zij zich sneller en beter ontwikkelen tot een volwaardig adviseur.

 

 

 

OOvB adviseurs en accountants groeit! Daarom zijn wij op zoek naar mensen met drive en ambitie die onze teams op de vestigingen in Cuijk, Wijchen, Wanroij, Heesch en Uden willen komen versterken. Wil jij vrijblijvend met ons kennismaken? Klik dan op de button hieronder en we nemen contact met je op om iets in te plannen!

Ilse Ambrosius - OOvB
Als je al wat langer bij OOvB werkt, ontstaat er een bijzonder contact met klanten. Ik merk dat klanten dat ook prettig vinden
Ilse Ambrosius