OOvB Academy
Zo lang je nieuwsgierig bent, blijf je leren

OOvB Academy

Een onderneming is net zo goed als de mensen die er werken. Daarom besteden we bij OOvB veel aandacht aan ontwikkeling en training van kennis en vaardigheid. Of je nu aan het begin staat van je carrière of een doorgewinterd financieel expert bent.

Hard skills / Soft skills

In het reguliere beroepsonderwijs wordt veel aandacht besteed aan de hard skills die je nodig hebt in je werk. Harde beroepsgerichte competenties en vaardigheden, methodes en vakkennis. Veel minder aandacht is er voor de zachte kant; competenties op het gebied van communicatie, management skills, onderhandelen en conflicthantering, overtuigen,  beïnvloeden en samenwerken. Op zich is dat niet zo vreemd, aangezien het reguliere beroepsonderwijs ten doel heeft om beginnend beroepsbeoefenaren af te leveren. Voor een beginnend beroepsbeoefenaar is een rugzakje met hard skills voldoende. Soft skills worden pas echt belangrijk wanneer je verder wilt komen. Want wanneer jij jezelf ontwikkelt, kan ook je loopbaan zich ontwikkelen.

Via de OOvB Academy krijgen onze medewerkers de kans om deze soft skills verder te ontwikkelen. Dat doen we in samenwerking met een gerenommeerd trainingsbureau uit de regio.

Open Sollicitatie

OOvB adviseurs en accountants is een groeiende onderneming. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar mensen met ambitie en drive die onze teams op de vestigingen in Cuijk, Wijchen, Wanroij, Heesch en Uden willen komen versterken.

OOvB Esther de Groot
Het leuke aan mijn baan bij OOvB? Dat ik de kans krijg om mezelf te blijven ontwikkelen.
Esther de Groot - Werkzaam sinds 2013 bij vestiging Uden